sobota 16. júla 2016

JJRC H8 mini - krpec so schopnosťami obra

  Dobrá cena? Rýchlosť? Ovládateľnosť? Na všetky tri otázky vám tento mini dron odpovie jednoznačne "ÁNO". Za 24€ dostanete stroj nabitý funkciami a to v príjemných rozmeroch mini dronu s rozpätím iba 13 centimetrov. Poďme sa teda naňho pozrieť bližšie a čo to si o ňom povedať.


Telo:

  Ako som spomenul, šírka aj dĺžka dronu sú 13 centimetrov a vysoký je len 3 centimetre. Hneď po vybalení zo škatule vás prekvapí jeho tuhosť. Telo sa nijako nekrúti a namontované nárazníky chránia vaše vrtule, čo je len dobre. Vrtule sú na takto malý dron nezvyčajne veľké, vďaka čomu je dron neskutočne rýchly. Telo je vyrobené kompletne z plastu, je možné ho kúpiť v bielej alebo čiernej farbe. S obomi vyzerá dobre a LED svetlá podtrhujú jeho vzhľad hlavne pri lietaní za zníženej viditeľnosti. V balení sú aj 4 samolepiace penové nožičky, ktoré mu zabezpečia hladké pristátie a pritom mu neuberajú na vzhľade či schopnostiach - dobrý nápad. V spodnej časti tela je priestor pre vloženie batérie, ktorá má kapacitu 150 mAh. Pri napätí 3,7 voltu sa nabije na 100% iba za 45 minút a potom dokáže poháňať dron celých 7 minút. Pri cenovej kategórii tohto dronu sú to čísla priam úžasné.


Ovládač:

  Ďaľšia vec, pri ktorej sa treba pozastaviť je ovládač dronu. Je malý a nemá žiadne zbytočné tlačidlá, aj preto na jeho napájanie stačia len 3 AAA batérie. Výrobca zlúčil mnoho funkcií do iba 5 tlačidiel, takže môžete s ľahkosťou napríklad nastaviť headless mód, kalibrovať kompas alebo gyroskop, prepínať režimy čo sa rýchlosti týka, vykonávať efektné otočky do 4 smerov alebo dolaďovať dron tak, aby sa vám s ním pohodlne lietalo. Ovládač dobre padne do ruky a robí presne to čo má - riadi dron presne a to až na vzdialenosť 30 metrov na frekvencii 2,4 GHz. Príjemným estetickým doplnkom je to, že k bielemu dronu dostanete biely ovládač a k čiernemu čierny - zaujímavý a praktický nápad.



Funkcie a obsah balenia:

  Ako som už naznačil v nadpise aj v článku, tento malý lacný dron má funkcie, ktorými sa väčšinou chvália väčšie profi stroje. Ovládačom si zapnete headless mód, takže máte vždy prehľad o polohe stroja a istotu v ovládaní, jediným tlačidlom ovládate flip mód, takže robíte saltá a otočky do 4 smerov s ľahkosťou vetra, s funkciou one key return sa vám dron vráti k ovládaču sám od seba, má 2 rýchlostné režimy, pre učenie sa a aj pre rýchly let a k tomu bleskovo reaguje na pokyny ovládača a toto všetko len za 24€? Uf, neviem, ako to výrobca robí, ale klobúk dole. V tejto cene k dronu dostanete 2 náhradné vrtule, skrutkovač na výmenu náhradných dielov, USB nabíjačku a 4 penové nožičky.



Zhrnutie:

  Čo dodať? Za 24€ sa vám do rúk dostane malý , obratný a rýchly dron nabitý funkciami ktoré mu môžu závidieť aj väčšie a drahšie stroje. Neváhajte a objednajte si ho v našom obchode ešte dnes a vyskúšajte aké to je, lietať rýchlo a presne, ak sa naučíte lietať s týmto malým čertom, všetko ostatné už pre vás bude hračka.


Ako bonus uvádzam video z youtube, na ktorom si môžete vychutnať tohto krpca v akcii:















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára